PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E

OMRON PocketTens on tehokas, kannettava TENS-laite, joka sopii käteen.

 • OMRON PocketTens on kivunlievittäjä, joka auttaa lihas- ja nivelkipuihin. PocketTens on pienikoikoinen, turvallinen, helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää huomaamattomasti missä vain.
 • Kolme valmiiksi asetettua hoito-ohjelmaa (hartiat/olkapää, alaselkä ja jalka/jalkaterä) ja kaksi hierontaohjelmaa (vaivaus, naputtelu) joissa kussakin on säädettävissä 10 eri voimakkuustasoa hoitamaan kipua eri puolilla kehoa.
 • Sopii kehonosille, joissa esiintyy kipua yleisimmin - selkä, hartiat, nivelet, jalka, käsivarsi ja jalkaterä.
 • Sisältää kestävät Long Life -elektrodit (1 pari), joita voidaan käyttää uudelleen jopa 150 kertaa. Mukana muovilevy säilytystä varten.
 • TENS TENS on kliinisesti hyväksytty teknologia, jota fysioterapeutit ja kipuasiantuntijat käyttävät laajalti. Se auttaa estämään kipuviestin aivoille, laukaisemaan endorfiinien vapautumisen ja parantamaan verenkiertoa hoidettavalla alueella.

Tuotteen edut

Ominaisuudet ja varoitukset

OMRON PocketTens kivunlievittäjä on on yksinkertainen mutta tehokas, lääkkeetön ratkaisu kivun, jäykän tai kipeän lihas- ja nivelkivun lievittämiseen. Ilman reseptiä saatavana oleva PocketTens auttaa hallitsemaan kipua jopa 15 minuutissa. Tämä kannettava TENS-laite tarjoaa henkilökohtaisen avun ja helpotusta moniin kehon kipuihin.HUOM. Laitteen vahingoittumisen välttämiseksi käytä vain OMRONin suosittelemia johtoja, elektrodeja ja lisävarusteita.

Tekniset tiedot

Hoitovyöhykkeet
3 programmes (Arm/Shoulder, Lower Back and Leg/Foot)
Hierontatilat
2 modes (knead and steady)
Tehotasot
10 tasoa
Elektrodityyppi
Pitkäikäiset, jopa 150 kertaa käytettävät elektrodit
Lääkkeetön
Kyllä
Kolmitehoinen TENS-tekniikka
Kyllä
Paino (kg)
0,08
Tuotteen mitat (mm)
75 x 22 x 70

Pakkauksen sisältö

 • Pääyksikkö
 • elektrodijohto
 • 2 pitkäikäistä elektrodia
 • elektrodipidike
 • 2 AAA-paristoa (LR03)
 • käyttöopas

Takuu

OMRON on myöntänyt tälle tuotteelle 3 vuoden takuun ostopäivästä alkaen.

Käyttöopas ja tuki

Laitetuki

Ota yhteyttä

Käyttöopas

UKK

Sähköinen stimulaatio välitetään elektrodien kautta tiettyihin kehon kohtiin. Lihakset reagoivat stimulaatioon, mistä seuraa kaksi asiaa:

1. Pumppaava liike lihaksessa:
Kun matalataajuisia sähköaaltoja johdetaan jäykkään/rasittuneeseen kohtaan, lihakset vuorotellen supistuvat ja pitenevät (rentoutuvat)
Lihas supistuu: ”kuona-aineita” sisältävä veri puristuu pois lihaksesta
Lihas rentoutuu: uutta verta virtaa lihakseen
Tämän pumppaavan liikkeen toistaminen parantaa verenkiertoa
> Niskajäykkyys, väsynyt tunne jaloissa ja krampit helpottavat.

2. Kipusignaalien estäminen:
Matalataajuisten sähköaaltojen johtaminen kipeälle alueelle stimuloi lähellä olevia hermoja, mikä vaikuttaa kivun välittymiseen selkäytimeen (”estää” kipuviestit). Vaikutus on suhteellisen lyhytaikainen. Taajuudet: 2-100 Hz.
Sähköaallot myös saavat kehon tuottamaan luonnollisia morfiininkaltaisia aineita (endorfiineja). Näiden vaikutus on huomattavasti pidempi (5-12 tuntia).
Taajuudet: 100-1 200 Hz.
> Kivun tunne vähenee.

Elektrodit (myös ePlus LongLife -elektrodit) on uusittava aika ajoin. Usein elektrodien käyttöikää voi kuitenkin pidentää seuraavasti: Huuhtele elektrodit juoksevalla kylmällä vedellä (saippuaa ei tarvita). Ravistele tämän jälkeen ylimääräinen vesi pois, laita elektrodit takaisin läpinäkyvään muovisuojukseen tai elektrodin pidikkeeseen (vain ePlus LongLife -elektrodit) ja laita elektrodit jääkaappiin yöksi (älä pakasta niitä). Elektrodien tartuntakyvyn pitäisi palautua. Jos näin ei käy, elektrodit ovat kuluneet ja ne on uusittava. Ota yhteyttä lähimpään OMRON-jälleenmyyjään.

Toimitus ja palautus

Toimitustiedot

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Palautustiedot

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Our response to COVID-19 pandemic

Learn how OMRON is responding to the COVID-19 pandemic and explore our relevant solutions and services.

Explore

Lue lisää

Tutustu tapoihin elää antoisammin paremman sydän- ja hengitystieterveyden ansiosta ja löydä neuvoja kivunhoitoon ja aktiiviseen elämäntapaan.