Pitkäikäiset elektrodit

Pitkäikäiset elektrodit

Vaihdettavat pitkäikäiset elektrodit OMRON-kivunlievityslaitteisiin.

  • Kestävät ja pestävät elektrodit
  • Soveltuvat käytettäviksi OMRON E1-, E2-, E3 Intense-, E4- ja Soft Touch -kivunlievityslaitteiden kanssa

Tekniset tiedot

  • Pituus (cm): 2,00
  • Korkeus (cm): 17,00
  • Syvyys (cm): 8,00
  • Myyntipakkauksen paino (g): 69,00

Pakkauksen sisältö

Sumutinsarja, lasten

UKK

Elektrodit (myös ePlus LongLife -elektrodit) on uusittava aika ajoin. Usein elektrodien käyttöikää voi kuitenkin pidentää seuraavasti: Huuhtele elektrodit juoksevalla kylmällä vedellä (saippuaa ei tarvita). Ravistele tämän jälkeen ylimääräinen vesi pois, laita elektrodit takaisin läpinäkyvään muovisuojukseen tai elektrodin pidikkeeseen (vain ePlus LongLife -elektrodit) ja laita elektrodit jääkaappiin yöksi (älä pakasta niitä). Elektrodien tartuntakyvyn pitäisi palautua. Jos näin ei käy, elektrodit ovat kuluneet ja ne on uusittava. Ota yhteyttä lähimpään OMRON-jälleenmyyjään.

Sähköinen stimulaatio välitetään elektrodien kautta tiettyihin kehon kohtiin. Lihakset reagoivat stimulaatioon, mistä seuraa kaksi asiaa:

1. Pumppaava liike lihaksessa:
Kun matalataajuisia sähköaaltoja johdetaan jäykkään/rasittuneeseen kohtaan, lihakset vuorotellen supistuvat ja pitenevät (rentoutuvat)
Lihas supistuu: ”kuona-aineita” sisältävä veri puristuu pois lihaksesta
Lihas rentoutuu: uutta verta virtaa lihakseen
Tämän pumppaavan liikkeen toistaminen parantaa verenkiertoa
> Niskajäykkyys, väsynyt tunne jaloissa ja krampit helpottavat.

2. Kipusignaalien estäminen:
Matalataajuisten sähköaaltojen johtaminen kipeälle alueelle stimuloi lähellä olevia hermoja, mikä vaikuttaa kivun välittymiseen selkäytimeen (”estää” kipuviestit). Vaikutus on suhteellisen lyhytaikainen. Taajuudet: 2-100 Hz.
Sähköaallot myös saavat kehon tuottamaan luonnollisia morfiininkaltaisia aineita (endorfiineja). Näiden vaikutus on huomattavasti pidempi (5-12 tuntia).
Taajuudet: 100-1 200 Hz.
> Kivun tunne vähenee.

Korkeataajuinen stimulaatio vähentää akuuttia (hermo-)särkyä, ja se vaikuttaa olevan matalataajuista stimulaatiota tehokkaampi tapa estää nopeasti kivun välittymistä. Korkeataajuustoiminto on vakiona kehittyneemmissä Transcutaneous Electronic Nerve Stimulation (TENS) -laitteissa.

Toimitus ja palautus

Toimitustiedot

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at £3.95 per order. Free delivery for all orders above £60.

Palautustiedot

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.