Skip to main content

Products

Aktiivisuusmittarit

Lue lisää ja ota selvää, mitä aktiivisuusmittareista pitää tietää, tai napsauta ”Näytä kaikki”, niin löydät laajan valikoiman OMRON-askellaskureita aktiivisuuden seurantaan.

Näytä kaikki

Suosituimmat tuotteet

Aktiivisuusmittarit

Walking Style IV Sininen

The Walking style IV uses a highly accurate 3D sensor to help you track your steps and how many calories you burn.

Miksi minun pitäisi käyttää aktiivisuusmittaria?

Jokaisen liikkeen tarkka seuranta

Motivoi aktiivisempaan elämään

Auttaa terveemmän elämäntavan saavuttamisessa

Mikä on askellaskuri?

Aktiivisuusmittari (eli askellaskuri) on pieni kämmeneen mahtuva laite, joka seuraa liikuntaasi koko päivän ajan. Aktiivisuusmittari voi tallentaa päivän aikana astumiesi askelten määrän, kulkemasi matkan ja polttamiesi kalorien määrän sekä tunnistaa kävelyllä ja juoksulenkillä käymisen eron.

OMRON-askellaskurin käyttötavassa on tärkeää tehdä käyttöönottoasetukset oikein, jolloin askeleesi lasketaan tarkasti. Voit ottaa sen kaikkialle mukaan, mutta muista myös yhdistää se tietokoneeseen, niin voit seurata askeliasi pitempään.

OMRON-aktiivisuusmittareissa on varusteena kolmiulotteinen anturi, joka varmistaa sen tarkkuuden. Siten mittari voi laskea askeleesi päivän aikana ja sen 7 päivän muistin ansiosta voit seurata edistymistäsi viikon aikana. Eräissä mittareissa on kiinnitysliuska, joten mittarin voi kiinnittää vaatteisiin taskuun pistämisen sijaan.

Valitse enintään 2 tuotetta.