Skip to main content

Tuotteet

Digitaaliset vaa’at

Lue lisää ja ota selvää, mitä digitaalisista tai sähköisistä vaaoista pitää tietää, tai napsauta ”Näytä kaikki”, niin löydät laajan valikoiman digitaalisia OMRON-vaakoja painonhallintaan ja kehonkoostumuksen valvontaan.

Näytä kaikki

Suosituimmat tuotteet

Digital Scales

VIVA

OMRON VIVA on lääketieteellinen laite, jonka tarkkuus on kliinisesti vahvistettu avainparametreille, joiden avulla voit ymmärtää paremmin sydänterveyttäsi (sisäelinrasva, rasvaprosentti ja luustolihasprosentti) ja joiden on todettu ennustavan sydän- ja verisuoniterveyden tilaa. 1

Esittelyssä olevat tuotteet

Katso kaikki tuotteet

Miksi minun pitäisi käyttää vaakaa ja kehonkoostumusmittaria?

Se antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehosi koostumuksesta

Se auttaa saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteita

Se antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehosi koostumuksesta

Valokeilassa

Mikä on kehonkoostumusmittari?

Kehonkoostumusmittarit eli kehonkoostumusvaa'at ovat laitteita, joiden avulla voit saada täydellisen käsityksen kehosi koostumuksesta, muun muassa kokonaisrasvasta, sisäelimiä ympäröivästä rasvasta ja painoindeksistä. Niillä voit seurata ruokavaliosi ja terveydentilasi edistymistä päivittäin ja niiden avulla voit estää tulevia sairauksia, jos muutat elämäntapaasi ajoissa.

Eräissä mittareissa voidaan käyttää useita profiileja, joten ne tunnistavat mittausta tekevän käyttäjän. Kehonkoostumusmittarin käyttötapa on yksinkertainen: Astu laitteen päälle ja anna sen mitata painosi ja kehosi koostumus. On erittäin suositeltavaa, että teet mittauksen aamulla, ennen kuin kuntoilet, syöt, juot tai käyt suihkussa, jotta mittausehdot ovat aina yhtenäiset ja näet edistymisesi tarkasti.

Miten vaaka mittaa kehon rasvan?

Kehonkoostumusvaaka perustuu BIA-periaatteeseen (bioimpedanssianalyysi), jossa kehoon syötetään heikkoa sähkövirtaa. Virta on huomaamattoman pientä, joten mittauksen tapahtumista ei tunne. Eräät vaaoista voidaan kytkeä OMRON connect sovellukseen, joten voit vastaanottaa mittauksia puhelimeen ja nähdä tulokset pitemmältä aikaväliltä.

Valitse enintään 2 tuotetta.