Skip to main content

Tuotteet

Kivunlievityslaitteet

Lue lisää ja ota selvää, mitä TENS-kivunlievittäjistä pitää tietää, tai napsauta ”Näytä kaikki”, niin löydät laajan valikoiman kivunlievitykseen tarkoitettuja OMRON-TENS-laitteita.

Näytä kaikki

Suosituimmat tuotteet

Kivunlievityslaitteet

E3 Intense Valkoinen

OMRON E3 Intense on lääkkeetön kivunlievittäjä, jossa on kuusi esiasetettua ohjelmaa selälle, hartioille, nivelille ja lihaksille.

Miksi minun pitäisi käyttää TENS-laitetta?

Kliinisesti todistettu TENS-tekniikka

Lievittää kipua selässä, olkapäissä, nivelissä ja lihaksissa

Lääkkeetön kivunlievittäjä

In the Spotlight

Mikä on TENS-laite?

TENS-laite (eli hermostimulaattori) on kannettava sähköimpulssigeneraattori, joka on liitetty ihoon kiinnitettyihin elektrodeihin.

TENS-laite toimii antamalla pieniä sähköimpulsseja, jotka lievittävät hermo-, lihas- tai nivelkipua aina, kun kivunlievitystä tarvitaan.

TENS-laitteet tarjoavat noninvasiivisen, lääkkeettömän kivunlievityskeinon. Niitä voidaan käyttää jopa 3 kertaa päivässä enintään 30 minuuttia, ja ne tarjoavat kehon eri osille tarkoitettuja erityisohjelmia sekä täysin mukautettavia hoitoja yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseksi.

Tässä kerrotaan, miten TENS-laitteita käytetään kolmella helpolla vaiheella

Aseta elektrodit 2,5 cm:n päähän toisistaan kuivalle, puhtaalle iholle. Kytke sitten OMRON-TENS-laite päälle ja valitse ohjelma asetus/käynnistyspainikkeella. Valitse lopuksi tarvitsemasi voimakkuustaso. Aloita vähäisellä voimakkuudella ja nosta tasoa vain, jos se tuntuu mukavalta.

Valitse enintään 2 tuotetta.