Skip to main content

Tuotteet

Verenpainemittarit

Lue lisää ja ota selvää, mitä verenpainemittareista pitää tietää, tai napsauta ”Näytä kaikki”, niin löydät laajan valikoiman verenpaineen hallintaan tarkoitettuja OMRON-verenpainelaitteita.

Näytä kaikki

Suositut tuotteet

Verenpainemittarit

EVOLV

The blood pressure monitor that does it all for you.

Mitkä ovat verenpainemittarien hyödyt?

Jos sinulla on todettu hypertensio (eli korkea verenpaine) tai jos haluat seurata terveydentilaasi, verenpainemittari on hyödyllinen väline, jolla voit pitää kotona arvot hallinnassa.

Mitkä ovat verenpainemittarien hyödyt?

Kotikäyttöön tarkoitetut mittarit ovat yleensä digitaalisia ja koko mittausprosessi on lähes automaattinen. Tässä kerrotaan, miten verenpainemittaria käytetään: Aseta mansetti olkavarteen tai ranteeseen ja kytke mittari päälle. Mansetti täyttyy mittauksen alkaessa ja tyhjenee mittauksen jälkeen. Mittauksen valmistuttua lopullinen lukema tulee näyttöön. Diastolisen paineen keskivertolukeman pitäisi olla noin 80 ja systolisen paineen noin 120. Jos verenpainemittarisi lukemat ovat jatkuvasti näitä arvoja korkeammat tai matalammat, siitä kannattaa ehkä keskustella lääkärin kanssa.

Mitkä ovat verenpainemittarien hyödyt?

Erilaisista verenpainemittareista sormityyppinen ei ole välttämättä yhtä luotettava kuin olkavarsi- tai rannemittarit, minkä vuoksi OMRON tarjoaa laajan valikoiman kliinisesti validoituja mittareita, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan verenpainemittarin.

Miksi minun pitäisi käyttää verenpainemittaria?

Se auttaa korkean verenpaineen toteamisessa ja seurannassa

Se voi auttaa sydän- ja verisuonitautiriskin arvioinnissa

Saat paremman kokonaiskuvan sydänterveydestäsi

OMRON Connect

Terveystietosi – saatavilla milloin tahansa

OMRON connect -sovelluksella pidät tietosi järjestyksessä. Voit seurata terveytesi kehitystä ja edistymistäsi sekä jakaa helposti terveystietosi tai siirtää tuloksesi toiseen sovellukseen.

Enemmän tietoa, parempi terveys

OMRON connect -sovellus kerää ja yhdistää OMRON-laitteeltasi ja seurantasovelluksistasi* saadut tiedot tarkasti, jotta saat niistä selkeämmän kuvan ja voit pitää parempaa huolta sydämestäsi. OMRON connect on maksuton; saat lisäominaisuuksia ja tarkempia havaintoja tiedoistasi tekemällä Premium-tilauksen.

Valitse enintään 2 tuotetta.