Skip to main content

Tuotteet

Kuumemittarit

Lue lisää ja ota selvää, mitä sähköisistä kuumemittareista pitää tietää, tai napsauta ”Näytä kaikki”, niin löydät laajan valikoiman digitaalisia OMRON-kuumemittareita.

Näytä kaikki

Suosituimmat tuotteet

Kuumemittarit

Gentle Temp 720

OMRONin kosketukseton kuumemittari on huippunopea ja tarkka infrapunalämpömittari, jonka erityisominaisuuksien avulla vauvan lämpöä voi seurata helposti lyhyinkin väliajoin.

Miksi minun pitäisi käyttää kuumemittaria?

Tunne kehosi lämpötila

Nopea ja helppo mittaus

Se sopii kaiken ikäisille

Valokeilassa

Mikä on kuumemittari?

Kuumemittari on lääkintälaite, joka kertoo kehon ydinlämpötilan eli sydämen, aivojen ja muiden sisäelinten lämpötilan. OMRON tarjoaa valikoiman tarkkoja ja luotettavia korva-, infrapuna- (kosketukseton) ja kynämallisia lämpömittareita.

Korvalämpömittarien tarkkuus on hyvä, koska ne voivat havaita tärykalvon säteilemän lämmön ja antavat täsmälliset tulokset. Niiden päällä täytyy käyttää anturinsuojuksia, mutta jos lämpömittari likaantuu, sen voi puhdistaa alkoholiin kastetulla puuvillaliinalla. Infrapunakuumemittarit ovat hyvä vaihtoehto nopeiden, kosketuksettomien lukemien saantiin.

Otsakuumemittari voi antaa tarkan tuloksen jo 1 sekunnissa, ja niillä voi mitata pintalämpötilaa, kuten vauvan maitopullon lämpötilaa.

Miten OMRON-otsakuumemittaria käytetään?

Aseta kuumemittari 1–3 cm:n päähän mitattavasta kehon osasta tai esineestä ja paina käynnistyspainiketta. Tulos ilmestyy automaattisesti näytölle.

Valitse enintään 2 tuotetta.