Skip to main content

VIVA

HBF-222T-EBK

Digital Scales

3 vuoden takuu

OMRON VIVA on lääketieteellinen laite, jonka tarkkuus on kliinisesti vahvistettu avainparametreille, joiden avulla voit ymmärtää paremmin sydänterveyttäsi (sisäelinrasva, rasvaprosentti ja luustolihasprosentti) ja joiden on todettu ennustavan sydän- ja verisuoniterveyden tilaa. 1

Antaa kattavamman käsityksen elimistösi tilasta
Kliinisesti validoidut tulokset
Integroitavissa OMRON connect -sovellukseen

Gives a more complete picture of your body’s condition

Clinically Validated results

Integrates with "OMRON connect" app

Laite tyyppi Kehonkoostumusmittari
Päälle/pois-tekniikka Anturin kytkin
Muisti 30 mittausta
Vahvistus Kliininen validointi
Pystyy mittaamaan painon Kyllä
Rasvaprosentti Kyllä
BMI Kyllä
Luustolihakset Kyllä
Viskeraalinen rasva Kyllä
Käyttäjien määrä 4
Vierastila Kyllä
Enimmäispaino 150
Tuotteen mitat (mm): 285 x 280 x 28

Kehon koostumuksen mittaaminen verenpaineen ja sykkeen lisäksi voi auttaa ymmärtämään paremmin verenkiertoelimistön terveydentilaa ja toimimaan ajoissa.

Kehon koostumuksen mittaaminen verenpaineen ja sykkeen lisäksi voi auttaa ymmärtämään paremmin verenkiertoelimistön terveydentilaa ja toimimaan ajoissa.

Näkymätön ylipaino

Ei tarvitse olla ylipainoinen, että sydänsairausriski olisi olemassa. Vaikka painosi ja painoindeksisi olisivat normaalitasolla, sinulla saattaa olla riskejä, jos kehosi rasvaprosentti ja sisäelinrasvan määrä ovat liian korkeat.

Tunne energiantarpeesi

Aineenvaihdunta hidastuu luonnollisesti iän myötä. Voit pitää itsesi helpommin samoissa mitoissa, kun tiedät välttämättömän energiantarpeesi, noudatat terveellistä ruokavaliota ja pidät annoskoot sopivina.

Oikeat tiedot kehon vahvistamiseen

Terveellisen lihasmassan säilyttäminen ikääntymisestä huolimatta voi auttaa madaltamaan verenpainetta ja parantamaan rasvatasoja. Tee kehostasi voimakkaampi ja terveempi vahvistamalla tai ylläpitämällä lihasvoimaasi

Aina valmiina. Astu vain päälle.

Automaattinen käyttäjäntunnistustoiminto neljälle käyttäjälle sekä mahdollisuus käyttää vieras-vaihtoehtoa, lukemat neljässä sekunnissa, automaattinen virran kytkentä ja katkaisu ja suuri LCD-näyttö tekevät laitteesta helpon kumppanin matkallasi kohti parempaa terveyttä.

Yhteensopivuus

Näet luettelon OMRON connect -sovelluksen kanssa testatuista älypuhelimista napsauttamalla tätä.

Takuu

OMRON on myöntänyt tälle tuotteelle 3 vuoden (kehonkoostumusmittarit) / 2 vuoden (tavalliset vaa’at) takuun ostopäivästä alkaen.

Valitse enintään 2 tuotetta.