Skip to main content

OMRON connect Premiumin tilaus

Kattavammat tie. Huippuominaisuuksia. Terveempi sydän.

Aloita maksuton kokeilu
Thumbnail

Tilaa nyt, ensimmäinen kuukausi on maksuton

Aloita maksuton kokeilu

Eteisvärinän havaitseminen*

Teemme nyt yhteistyötä johtavan sydänrytmisovelluksen CardioSignalin kanssa. Se mittaa sydämesi rytmin ja havaitsee mahdollisen eteisvärinän 96 prosentin tarkkuudella**. Premium-tilaukseen sisältyy CardioSignal-sovelluksen maksuton ja rajoittamaton käyttö***. Tulokset tallentuvat automaattisesti OMRON connectiin, ja voit jakaa ne lääkärillesi.

Muodostaako eteisvärinä sinulle riskin?

Eteisvärinä on yleisin sydänrytmihäiriö, ja se vaikuttaa maailmanlaajuisesti miljooniin ihmisiin. Monilla ei ole mitään oireita, mutta toisilla voi esiintyä sydämen tykytystä.

Muodostaako eteisvärinä sinulle riskin?

Korkea verenpaine voi lisätä eteisvärinän riskiä. Hoitamaton eteisvärinä voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten sydämen vajaatoimintaan ja aivohalvaukseen.

Muodostaako eteisvärinä sinulle riskin?

Eteisvärinästä kärsivät ihmiset eivät usein huomaa mitään oireita. Paras tapa havaita ja hoitaa vaivaa on säännöllinen valvonta. Näin vältytään komplikaatioilta.

Muodostaako eteisvärinä sinulle riskin?

CardioSignal-sovelluksen* maksuttoman ja rajoittamattoman käytön ansiosta voit tarkkailla säännöllisesti älypuhelimella sydäntäsi mahdollisten eteisvärinän merkkien varalta ja jakaa tulokset tarvittaessa lääkärillesi seurantaa varten. CardioSignalin havaintotarkkuus on yli 96 prosenttia*, ja sen kehityksen perustana on sydänlääkärien yli kymmenen vuoden tutkimus.

Näe kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä

Sinä ja terveydenhuolto saatte tarkat tiedot ja kokonaiskuvan, mikä parantaa hallintaa, itseluottamusta ja sydämen terveyttä. Selkeät raportit sisältävät tärkeimmät tiedot. Lääkityksen seuranta ja sydämen valvonta antavat mielenrauhaa. Päivä-, viikko- ja kuukausitason tiedot kannustavat terveellisempiin tapoihin.

Palkintoja terveellisemmästä elämäntavasta

Kun teet Premium-tilauksen, voit alkaa kerätä Health Rewards -pisteitä. Ansaitset pisteitä, kun teet terveyttä edistäviä asioita ja seuraat niitä sovelluksella. Saat pisteet, kun synkronoit laitteesi. 50 000 pistettä vastaa viiden punnan lahjakorttia. Alta näet, miten voit ansaita pisteitä.

UKK

Lisää kysymyksiä on tukisivulla

Tuki-sivu

Viitteet

*No válido para usuarios con la promoción 1 año gratis OMRON Complete. Visite nuestra web para más información.

** https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCULATIONAHA.117.032804

*** Edellyttää CardioSignal-sovelluksen lataamisen. Maksuton CardioSignalin käyttö OMRON connect -sovelluksen kautta. OMRON connect- ja CardioSignal-sovelluksia ei tule käyttää itsediagnosointiin, vaan positiivisten tulosten jälkeen tulee aina käydä lääkärillä tarkastuksessa ja jatkotutkimuksissa.

Valitse enintään 2 tuotetta.