Skip to main content

Terveys ja elintavat

Kivun hallinta

Health and lifestyle

Most popular in Kivun hallinta

Miten OMRON TENS kivunlievittäjää käytetään

Miten OMRON TENS kivunlievittäjää käytetään Mikä on TENS kivunlievittäjä? TENS kivunlievittäjä on lääkinnällinen laite, joka voi auttaa lievittämään kipua lihaksissa ja nivelissä. Se voi olla vaihtoehtona kipulääkkeille tai olla täydentämässä lääkehoitoa. “TENS” tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. TENS-hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio. Iholle lähelle kipukohtaa tai hermosäikeiden yli asetetaan elektrodit, joiden kautta pienitaajuiset …

Lue lisää

Opas elektrodien sijoittamiseen

Opas elektrodien sijoittamiseen Olkapää/hartiat Jäykät hartiat johtuvat oletettavasti olkapäätä liikuttavan epäkäslihaksen huonosta verenkierrosta, hermojen puristumisesta tai ihonalaisten kudosten huonosta verenkierrosta. Aseta elektrodit symmetrisesti hartioihin selkärangan molemmin puolin. Mahdollinen vaiva: jäykkyys, kipu, lihas- tai hermokipu Vyötärö ja alaselkä Selkäkipu voi aiheutua monista eri syistä.

Lue lisää

Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS) vs. sähköinen lihasstimulaatio (EMS)

Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS) vs. sähköinen lihasstimulaatio (EMS) Nämä molemmat tekniikat lievittävät kipua sähkövirran avulla. Niiden välillä on kuitenkin joitain eroja, joiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta osaat valita itsellesi sopivimman hoidon. Mitä on transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (transcutaneous electrical nerve stimulation, TENS)? Hermostimulaatio on tekniikka, jolla pyritään kivunlievitykseen sähkövirran avulla.

Lue lisää
Valitse enintään 2 tuotetta.